Ventilation er vigtigt for et sundt indeklima

Et usundt indeklima kan påvirke vores sundhed på mange måder. Hoste, hovedpine, træthed og allergi kan skyldes dårligt indeklima. Men også andre mere alvorlige sygdomme som astma, kræft og hjerte-kar sygdomme kan skyldes et dårligt indeklima.

Et sundt og friskt indeklima er derfor afgørende for vores sundhed, velvære og effektivitet. 

Med et ventilationsanlæg skaber man en kontinuerlig udskiftning af den indvendige luft og skaber et behageligt og sundt indeklima.

En investering i fremtiden

Det øgede fokus på miljø og klima er stigende, og det bliver mere aktuelt for både private, offentlige institutioner og erhverv.

Et ventilationsanlæg er derfor en godt sted at starte, hvis du ønsker at stå stærkere i fremtiden. Derudover er der en økonomisk gevinst at hente i varmeregningen ved brug af genvinding.

En investering i et ventilationsanlæg er ikke kun en god investering i fremtiden – det er også en god investering i bedre konkurrenceevne, bæredygtighed og omdømme. 

Din professionelle samarbejdspartner

Hos LJ Montage hjælper vi dig med, at din investering bliver gjort korrekt. Vi er certificerede specialister i ventilation, og vi udfører professionel montage/servicering på alle former for ventilationsanlæg.

Med mere en 30 års erfaring indenfor montage og service af ventilationsanlæg hjælper vi dig med den korrekte rådgivning og de bedste løsninger. 

Alt fra små til store opgaver

LJ Montage udfører alle former for ventilationsopgaver – lige fra de helt små, til de helt store. Vi kan blandt andre nævne Horsens sygehus, Hotel Hilton, Mineralvandsfabrikken, Carlsbergbyen, Gødstrup sygehus, Skejby sygehus, Silkeborg sygehus, Danish Crown Horsens,  Silkeborg gymnasium og mange andre.

Men uanset størrelsen af dit projekt, kan vi hjælpe dig med at realisere det. Vi sætter os ind i dine behov og udarbejder en skræddersyet løsning.

Vores arbejdsområder:

 • Komfort ventilation

  Til kontorer, lejligheder, skoler, institutioner, sygehuse m.v.

 • Industri ventilation

  Til fabrikshaller og autoværksteder.

 • Procesventilation

  For fjernelse af svejserøg, autoudstødning, kemikaliedampe og andre støvholdige og helbredsskadelige luftarter.

 • Villa ventilation

  For bedre indeklima

 • Renrumsteknologi

  Til farmaceutisk industri, laboratorier og operationsstuer.

 • Storkøkken

  Ventilation for optimal sikring af korrekt udsugning og trækfri indblæsning.

 • Temperatur- og fugt styring

  For anlæg, der betjener kritiske rum som museer, papiroplagring, biblioteker og kirker.

Vores erhvervs­samarbejdspartnere

Montage

LJ Montage tilbyder professionel montage af alle former for ventilationsanlæg. Vi har mere end 30 års erfaring indenfor montage og servicering af ventilation, og vi hjælper med alt fra små til store opgaver.

Ventilation

Vi er specialister i montage af ventilationsanlæg og tilbyder flere forskellige løsninger som bl.a.:

 • Komfort ventilation til kontorer, lejligheder, skoler, institutioner, sygehuse m.v.
 • Industri ventilation til fabrikshaller og autoværksteder
 • Procesventilation til fjernelse af svejserøg, autoudstødning, kemikaliedampe og andre helbredsskadelige luftarter. 
 • Vila ventilation for bedre indeklima i boligen.
 • Renrumsteknologi til farmaceutisk industri, laboratorier og operationsstuer.
 • Storkøkkener – ventilation for optimal sikring af korrekt udsugning og trækfri indblæsning,

Vores montører

Alle vores montører er veluddannede.

Service

Servicering af dit ventilations anlæg er vigtig, da det sikre, dine lokaler får blæst ren luft ind. Hvis anlægget ikke er ordentligt serviceret, er der stor sandsynlighed for at filter er beskidte eller defekte, og som dermed kan resultere i et dårligere indeklima. Yderligere kan dårlig vedligeholdelse medføre nedbrud på anlægget og heraf større økonomiske omkostninger. 

Seriøst arbejde udført af seriøse og veluddannet montører

Vi har mere end 30 års erfaring indenfor montage og service af ventilation, og alle vores montører er højt fagligt uddannede. Tilsammen sikrer det, at du altid får den bedste rådgivning og service.

Spørgsmål, hjælp og support

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os, vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål om service.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os, vi sidder klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål om service, montering og køb af varmepumper.

Lars Jensen

Indehaver

Se et udvalg af opgaver vi har løst

bubble